Kuukauden KuRDi: #1 Serihvi

The Skater Formerly Known as Cherryf.

5.4.2014 Oulun divariturnauksen Oulu-Kuopio pelin viimeinen jami menossa ja Serihvi(etualalla pinkissä kypärässä)huutaa vauhtia radalla olevalle lineupille. (Kuva: Marko Niemelä, punkmarko.kuvat.fi)
5.4.2014 Oulun divariturnauksen Oulu-Kuopio pelin viimeinen jami menossa ja Serihvi(etualalla pinkissä kypärässä)huutaa vauhtia radalla olevalle lineupille. (Kuva: Marko Niemelä, punkmarko.kuvat.fi)

Syntyjään helsinkiläinen ja aina pääkaupunkiseudulla asunut, mutta juuriltaan savolainen Serihvi, muutti Kuopioon kaksi vuotta sitten. Derbyvuosia Helsingissä ehti kertyä neljä, Helsinki Roller Derbyn perustamisesta lähtien. ”Oon aina ollu tosi epäurheilullinen arkajalka, joten derbyn opettelu on kestänyt kauan. Päälle vielä infernaalinen unettomuus, ni aivot ja tasapaino ollu kovilla! Mutta laji on vieny mennessään.” Savolainen leppoisa ilmapiiri on siivittänyt taitojen kehittymistä ja ensimmäisen kautensa Serihvi pelasi Kuopion riveissä. ”Villin Pohjolan derbymaailma on kovin erilainen, mutta täällä on hyvä olla! Ritardien joukko on alusta asti tuntunut kodikkaalta ja tänne on ollut helppo sopeutua.”

Vuoden 2014 Tsemppaajaksi valittu Serihvi on todennut että muiden kannustaminen ole itseltä pois. Toimituksessamme leijailee olettamus että joukkuelajissa toisten kannustamisella on hyvä potentiaali saada jotain itselleenkin. Eli Sheriffimme on hyvinkin oikealla linjalla.

Puhtaasti blokkerina pelaava Serihvi hoitaa pelien ulkopuolella seuran merchihankintoja ja kotona kahta kissaansa.

Law of the Savo:

Perinteinen kysymys. Pelaajanimesi ja numerosi tarina?

Koska ensimmäinen nimivaihtoehto Cherry Only (Misfitsin Jerry Onlyn mukaan) oli jo varattu Jenkeissä, niin päädyin lempi(alkoholi)juomani mukaisesti yhden tähden Sheriffiin.

Metafyysinen kysymys. Jos et olisi Serihvi kuka olisit?

Olisin kissa! Vai siis derbymaailmassa? No, olisin silti joku kissa.

Mukava kysymys. Montako kissaa per talous on tarpeeksi?

Yksikin kissa on tarpeeksi, mut ite oon kahen kissan kannattaja. Pääasia, ett kisuilla on riittävästi tilaa ja hyvät oltavat.

Vakava kysymys. Näkemyksesi valtavista kissoista(leijona, tiikeri, leopardi, yms.)lemmikkeinä?

Villieläimet kuuluu luontoon! Kesykissallakin on vielä vahvat vaistot jäljellä, saati sitten villikissoilla. Niiden täytyy saada toteuttaa luontoaan.

Olennainen kysymys. Mikä on tärkein asia, jonka haluat opettaa uusille pelaajille?

Jos laji tuntuu omalta, niin älä luovuta, vaikka alku oiskin hankala. Itse oon elävä esimerkki siitä, että toivotonkin tapaus voi oppia.

Viimeinen kysymys. Osaatko nimetä kolmikon jonka mieluiten ottaisit viereesi blokkaamaan? Oman joukkueen ulkopuolelta siis.

Apua. Nyt lähtee kyl ihan fiiliksellä: Linda HRD:sta (ei pelaa tällä hetkellä), Åke Oulusta ja… Saako ees yhen ottaa Kuopiosta? Ja meidän Rambo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.