Kuukauden KuRDi:
#10 Aave Maria.

”Kun Rullaava Aave blokkaa, jammeri pysähtyy.” KuRDien vanha sananlasku.

Historian havinaa. #10 Aave Maria ensimmäistä kertaa rullain päällä. #2 Lou Vitonen opastamassa. (Kuva: Ville Kauppinen)
Historian havinaa. #10 Aave Maria ensimmäistä kertaa rullain päällä. #2 Lou Vitonen opastamassa. (Kuva: Ville Kauppinen)

 

Mieluiten ulkolaidan blokkerina ja ajoittain jammerina pelaava Aave Maria lienee seuramme hymyilevin jäsen. Ainakin viime aikojen treeneissä on näkynyt sama vinkeä hymy kuin Marian quadluistinneitsyyden lähtiessä KuRDin open skatessa vajaa kaksi vuotta sitten. Omien sanojensa mukaan roller derby oli Marialle hyvin pitkälti rakkautta ensi rullauksella ja viimeistään ensimmäinen peli oli se defining moment joka on pitänyt Aave Marian mukana radalla.

Roller derbyn lajina Maria löysi alkujaan netistä ja Kuopio Roller Derbystä kertovasta lehtijutusta. Lyhyen etsinnän jälkeen selvisi millon KuRDeilla on open skate ja siitä se lähti. Aave Marian sanoin: “Laji vaikutti kiinnostavalta ja erilaiselta ja kaipasin jotain urheilullista harrastusta kun yksinään olin hieman laiska liikkumaan.” Kaikki muut jäsenet ovat saaneet huomata että laiskuudesta ei ole tietoakaan. Roller derby on siis todistettavasti hyvä ja motivoiva harrastus, tämä tiedoksi kaikille aloittamista vielä harkitseville.

Aave Marian kysy ja vastaa palsta:

Mikä on derbynimesi ja pelinumerosi tarina?

Nimen keksi joku joukkuekaveri kun itselle tuotti hieman vaikeuksia löytää hyvää nimeä. Numeron vaan otin vapaana olevista numeroista ja 10 vetosi selkeydellään.

Mahtavin peli pelaajana tähän asti?

Hmm, vaikea. Ensimmäinen peli oli tietysti merkityksellinen. Mutta ehkä hienointa oli pelata divarin(2014 divarin, toim. huom.) eka peli Porvoossa tunnelman takia.

Mahtavin peli katsojana tähän asti?

Suomi cupin finaali 2013. Niin huikeita joukkueita ja pelejä.

Lempijäähysi?

Sellainen, josta on jotenkin hyötyä omalle joukkueelle.

Jos saisit valita musiikin kaikkien aikojen eeppisimpään jamiisi mitä se olisi?

Joko Sata Salamaa(by Vicky Rosti, kova ehdokas koko joukkueen voimabiisiksi, toim. huom.) tai sitten jotain The Clashia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.