Kuukauden KuRDi:
#616 Envy Hellrazor

Pedon luku 2.0.

#616 Envy Hellrazor EsiKesäKlassikossa Porvoossa 6.6.2015. Menossa mukana myös refemme Stardust ja #1 Cherryf. (Kuva: Tommi Myöhänen)
#616 Envy Hellrazor EsiKesäKlassikossa Porvoossa 6.6.2015. Menossa mukana myös refemme Stardust ja #1 Cherryf. (Kuva: Tommi Myöhänen)

Yksi joukkueemme perustajajäsenistä, #616 Envy Hellrazor pitää itseään enemmän strategisena kuin fyysisenä pelaajana. Pääasiassa blokkerina pelaava kolmen kissan omistaja(Huoltaja? Palvelija?)on myös taitava askartelija ja derbykamojen yleistietäjä jolta löytyy vastaus melkein mihin vaan varustekysymykseen.

Kuulustelu:

Perinteisin kysymys koskaan. Nimesi ja numerosi tarina?

Nimeni molemmilla osilla on aika moninaiset merkitykset itselleni. Molemmat tulevat elokuvamaailmasta mutta niillä on myös henkilökohtaisia merkityksiä. Hellrazor tuli kuitenkin ensimmäisenä mieleen, jokainen voi arvata mistä elokuvasta on kyse. Alkuosa menee vähän nörtimpään suuntaan. Scott Pilgrim vs. the Worldissa on hahmo nimeltään Envy Adams, ajattelin että Envy sopii hyvin tuohon loppuosaan. Siinä se sitten oli ja siinä nimessä on pysytty.

Minua kiehtoo kaikki okkultismi- ja mytologiajutut, siksi valitsin numeroksi 616. Sitä on siis esitetty alkuperäiseksi pedon luvuksi. Periaatteessa nimikin on osittain yhteydessä numeroon.

Voimasanasi?

Voimasana saattaisi olla joku kirosana. Mutta jos saa sanoa voimalainauksen niin se on “Fear is just a feeling. Fear can never kill you.”.

Mitkä olivat paras ja huonoin blokkauksesi?

Parasta blokkausta ovat varmaan olleet ne pelit joissa en ole ottanut rangaistuksia. Yritän pitää peliä puhtaana. Huonoin blokkaus oli varmaan se kun kävin Sveniä vastaan naamakkain lensin hienossa kaaressa selälleen.

Minkälaisena näet roller derbyn nykytilanteen maailmalla ja mihin suuntaan mieluiten näkisit lajin kehittyvän?

Nykyisellään on tilaa sekä harrastelija- että kilpajoukkueille. Hyvä, jatketaan samaa rataa vaan.

Jos saisit muuttaa yhden säännön WFTDA sääntökirjasta mikä se olisi ja miten se muuttuisi?

Säännöissä muuttaisin varmaan direction of gameplay rangaistukset takaisin herkemmiksi, samalle tasolle kuin ne aikaisemmin olivat.

Dick Tracy vai Mike Hammer?

En tiedä kuka on Mike Hammer joten Dick Tracy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.