Feel Your Movement 2015

Liike tuntuu kehossa.

Lauantain Feel Your Movement oli näkyvyydeltään KuRDeille kokonaan uusi juttu. Lähemmäs 6000 kävijää itse tapahtumassa ja pelinäytöksiämme oli seuraamassa ihan kiitettävästi porukkaa. Allekirjoittaneelta meni laskut sekaisin moneenko kertaan päivän aikaan kerroin ihmisille roller derbyn perusteita ja taustoja. Monelle kävijälle roller derby lajina ja Kuopion joukkue  oli uusi asia joten hyvin saatiin lisää tietoa lajista maailmalle. Paikallislehden videouutisesta hyvä siivu oli pelinäytöksestämme eli mielenkiintoa lajia kohtaan tuntuisi olevan.

Näytösjameissa oli kova meininki! (Kuva: Herra Sentti)
Näytösjameissa oli kova meininki! (Kuva: Herra Sentti)

Päivän aikana meillä oli viisi pelinäytöstä ja pari kertaa pidimme lavalla pikaoppitunnin roller derbyn perusteista. Näytösten välissä yleisö sai käydä kokeilemassa miltä quad luistimet tuntuvat jaloissa ja miten kivaa niillä luisteleminen on. Melkein sata kokeilijaa kävi rullaamassa, osalla oli aikaisempaa kokemusta erilaisista luistimista ja osalla oli ensimmäistä kertaa pyörät jaloissa kiinni. Tietääkseni kaikki halukkaat pääsivät kokeilemaan ja fresarikurssista kiinnostuneiden listaan tuli nimiä tasaiseen tahtiin.

Innokkaita kokeilijoita riitti täydet kuusi tuntia. (kuva: Herra Sentti)
Innokkaita kokeilijoita riitti täydet kuusi tuntia. (kuva: Herra Sentti)

Tästä joukkueemme jatkaa lauantaina Oulaisissa alkavaan Pohjola Cupiin ja kun Pohjola Cup saadaan tämän vuoden osalta pakettiin palaamme taas asialle uusien kiinnostuneiden kanssa open skate kokeilupäivänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.