Kuukauden KuRDi:
#57 Itse Tuho

#57 Itse Tuho suunnittelee taas jotain tuhoisaa vastapuolen jammerin pään menoksi. (Kuva: Samu Lehto)
#57 Itse Tuho suunnittelee taas jotain tuhoisaa vastapuolen jammerin pään menoksi. (Kuva: Samu Lehto)

Tuho on opin alku ja juuri.

 

Itsetuho on mekanismi, joka aiheuttaa laitteen tuhoutumisen mikäli tietyt esiasetetut määritykset täsmääväät.

#57 Itse Tuho on blokkeri, joka aiheuttaa vastapuolen jammerin etenemisen estymisen kaikissa tilanteissa.

Aktiivisesti ja voimakkaasti pelaavan Itse Tuhon matka roller derbyn virkeään maailmaan lähti aika samalla tavalla kuin monella muullakin. Laji itsessään löytyi nettiselailun sivussa ja idea jäi päähän kytemään siihen asti kun samalle luokalle sattui yksi Kuopio Roller Derbyn pelaaja. Se sytytti tulen ja matka jatkui fresarikurssille ja on edennyt tähän päivään asti, tuoden Itse Tuhon yhdeksi vahvimmista blokkereistamme. Terveiset ja kiitokset tästä tulenteosta lähtevät Dellulle Kankaanpähän, Itse Tuholta ja kaikilta muiltakin KuRDeilta. 🙂 Toivomme että matka jatkuu ja Itse Tuho on tulevaisuudessakin tekemässä osansa sen eriväristä paitaa pitävän jammerin hidastamisessa.

Itse Tuhon lyhyt oppimäärä:

Ensimmäinen pelisi?

Jos jännitykseltä on mitään mielikuvia jäänyt niin taisi olla Pohjola Cupin turnaus Lakeuden riski. Ja me voitettiin!

Parhaat pelisi katsojana ja pelaajana?

Pelaajana ehkä mieleenpainuvin peli oli tuo Lakeuden riski, olihan siellä sähkökatkos ja kaikkea.. Womanowar on jäänyt mieleen katsojana, kun se oli ensimmäinen kerta kun katsoin derbyä livenä ja vielä oman joukkueen peliä. Samoin Bout of Thrones(Suomi Cup 2014 finaalit)oli kyllä tosi vaikuttava kokemus, kaikki Suomen huippujoukkueet ja -pelaajat saman katon alla. Huisia.

Nimesi ja pelinumerosi historia?

Hmm, numeroa ei tarvinnut kauaa miettiä, se vain tuntui omalle. Sillä ei sen kummempaa historiaa ole. Nimeä olen vaihtanutkin kerran. Jos nimi ei tunnu omalle, on fiilis sama kuin huonosti istuvissa vaatteissa-koko ajan pitäisi olla korjaamassa ja asettelemassa. Tykkään monitulkintaisista nimistä ja siitä ehkä ajatus omaan nykyiseenkin, sen voi käsittää niin monella tavalla. Mietin joskus myös omalla nimellä pelaamista, sekin kävisi oikein hyvin.

Mikä olisi se unelmapaikka maailman eeppisimmän boutin järjestämiseen? Voi olla kumminpäin vain, semmoinen missä pelaat itse tai katsot sivusta.

Unelmapaikka, hmm… Oispa hienoa olla joskus katsomassa jotain huippumatsia, vaikka WFTDA mestaruuspelejä Yhdysvalloissa. Ja jos olisin itse pelaamassa niin haluaisin käydä Islannissa tai jossain muussa Pohjoismaassa rymistelemässä .

Miehet ja roller derby, uhka vai mahdollisuus?

Mahdollisuus!!!

Sex Pistols vai Tapani Kansa?

Sex Pistols. Tai entäs Tapani Kansaa soittava Sex Pistols…?

Saat käyttää yhden lauseen uusien pelaajien houkuttelemiseen. Mikä se on?

Tämä laji on tosi haastava- ja se on yksi niistä monista syistä miksi tulet siihen rakastumaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.